Fördelar med Ponty

Vi lyssnar intensivt på vad professionella rekryterare vill ha ut av ett systemstöd. På det sättet bygger vi ett system som gör vardagen mer effektiv för våra kunder.

Några av de viktigaste punkterna som våra användare efterfrågar är:

  • Tidseffektivt

    Hög tillgänglighet, snabba svarstider och effektiva sökmöjligheter. Det ska gå snabbt, vara intuitivt och enkelt att hitta det man söker efter.

  • Översikt

    Bra överblick över samtliga uppdrag och veta i vilken process varje kandidat befinner sig. Snabba svar på det som är viktigast för dig.

  • Kandidatrelation

    Hjälp att skapa goda kandidatrelationer och stöd för att förbättra kandidatupplevelsen. Bäst kandidatrelation vinner.

  • Kontroll

    Kontroll över vad som sagts, till vem, när och vem som sa det. Det är också viktigt att veta vad som skall göras och få underlag för att prioritera.

  • Mobilt

    Ett system som är tillgängligt även när du är på språng. Det skall också vara enkelt för kandidaten att söka jobb med sin mobil.

  • Sökbarhet

    Omfattande sökfunktionalitet så att du kan hitta rätt kandidater vid rätt tidpunkt. Det måste också finnas enkla sätt att förädla data för att ytterligare öka sökbarheten.

Det ultimata rekryteringsverktyget

Rekrytering är en värdeskapande process och ett hantverk som kräver rätt verktyg. Det här vet du som professionell rekryterare. Ponty är verktyget som omfattar både kandidathantering och ett anpassat CRM- och säljstöd.

Läs mer om systemet

Varför vi finns

Vi har valt att bygga ett systemstöd för professionella rekryterare och idag samarbetar vi med några av Sveriges bästa. Detta har givit oss erfarenhet av hur olika rekryteringsprocesser kan se ut och hur vi på bästa sätt underlättar det arbete som till slut leder till en rekrytering.

Läs mer om oss

Lätt att integrera

För att underlätta och ge er en smidigare och effektivare arbetsprocess möjliggör vi integrationer med olika leverantörer i Ponty. Skicka referenstagning, bakgrundskontroller, tester och mycket mer med endast en knapptryckning.

Läs mer om integrationer

Ett urval av våra kunder