Vi har integrerat olika tjänster/produkter i Ponty för att underlätta ditt jobb, så att du enkelt kan använda flera produkter i ditt rekryteringsarbete men utan att det ska vara krångligt. Läs mer om vilka tjänster vi har integrerat hittills nedan.

We Select

Nå toppkandidaterna där de befinner sig – på sociala medier! Med We Select når du toppkandidater och tillsätter rekryteringsuppdragen snabbare. Vi hjälper er att attrahera och rekrytera både aktiva och passiva kandidater genom smart, målstyrd och datadriven jobbannonsering på sociala medier.

Besök We Select ➝

Refapp

Ta mer träffsäkra rekryteringsbeslut med Refapp och digital referenstagning. Skicka automatiskt ut referenstagning från Ponty och få svaren samlade i en snygg referensrapport att dela via länk.

Besök Refapp ➝

evali

Låt inte plånboken begränsa vem du testar. Alla evalis psykometriska urval i en strömlinjeformad integration som reducerar administration och ökar kandidatnöjdhet.

Besök evali ➝

Trustcruit

Trustcruit omvandlar kritiker av ert employer brand till ambassadörer genom att automatiskt samla in kandidatfeedback för att få datadrivna insikter till er HR-avdelning med deras enkät- och AI-analysverktyg.

Besök Trustcruit ➝

Alva

Alva hjälper företag att fatta bättre rekryteringsbeslut. Genom att kombinera psykologi med maskininlärning erbjuder Alva digitala tester som ger dig opartiska insikter om dina kandidaters personlighet och logiska förmåga.

Besök Alva ➝

Monster

Monster erbjuder flexibla rekryteringslösningar som är resultatdrivna – betala endast för resultat! Monster använder sin egna plattform tillsammans med teknologiska lösningar, sociala medier, sökmotorer och ett omfattande nätverk av sajter för att uppnå sina kunders rekryteringsmål.

Besök Monster ➝

Zmash

Guida era potentiella kandidater till de rätta jobben baserat på bakgrund, kompetens & erfarenhet och låt dem ansöka direkt via en chattbot på er hemsida.

Besök Zmash ➝

Uptrail

Välkommen till Uptrail – en av Nordens snabbast växande och bästa jobbsidor. Alla branscher, alla yrken, över hela Sverige. Tack vare 60 000+ registrerade användare och en stark synlighet hos er målgrupp levererar vi mätbara resultat till nöjda kunder sedan 2015.

Besök Uptrail ➝

SalesScreen

SalesScreen är en global försäljningsplattform som kombinerar gamification med datavisualisering för att hålla moderna säljteam motiverade och engagerade.

Besök SalesScreen ➝

SRI

En av Sveriges ledande leverantörer av bakgrundskontroller. Transparent och GDPR-säker process med snabb leverans. Flera kontrollnivåer som passar alla rolltyper i organisationen.

Besök SRI ➝

Rule

Plattformen för datadriven kund- och marknadskommunikation. Du administrerar enkelt dina medlemmar och växlar som du vill mellan att kommunicera via E-post, SMS, Facebook Messenger eller Slack.

Besök Rule ➝

Mailchimp

Mailchimp hjälper små företag att göra stora saker, med rätt verktyg och vägledning varje steg på vägen.

Besök Mailchimp ➝

Cronofy

Cronofy Calender Connector ger dig möjligheten att integrera din Google, Apple, Microsoft Exchange, Office 365 eller Outlook kalender med Ponty.

Besök Cronofy ➝

Referenstagning.se

Hantera hela referenstagningen snabbt och digitalt och med högre kvalitet på referenserna – samtidigt som personlig data hanteras tryggt och GDPR-säkert.

Besök Referenstagning.se ➝