Vi står redo att lyssna på dina utmaningar!

Vi har kontor i Göteborg och Stockholm. Nedan hittar du information om vilka vi är och vad vi gör på Ponty.

Om du har du frågor om API eller behöver hjälp i systemet, når du oss på support@ponty.se

 

 

 • Pontus Bergkvist

  CTO

  0723730799

  Pontus ansvarar för all drift och utveckling av Ponty. Han har lång och djup erfarenhet av systemstöd och diskuterar gärna hur vi kan fortsätta utveckla Ponty för den professionella rekryteraren.

 • Pontus Claesson

  CEO

  0705 32 06 92

  Pontus ansvarar för att bolaget utvecklas och säkerställer att vi går in i rätt relationer. Förutom det är han den med djupast expertis inom implementering av systemstöd hos dig som kund. Har du frågor kring avtal eller fakturor vänder du dig till Pontus.

   

 • Elin Carstelius Öhman

  Customer Success Manager

  0736 19 43 44

  Elin säkerställer att nya och befintliga kunder får ut maximal nytta av sitt system. Detta sker genom utbildningar, workshops och supporthantering. Hon finns till för alla typer av frågor som du kan tänkas ha.

 • Linda Magnusson

  Client Manager

  0733 00 27 74

  Linda hjälper dig som är intresserad av ett nytt rekryterings- och CRM verktyg. Linda har 14 års erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen och har djup kunskap om systemstöd för professionella rekryterare. Linda ansvarar också för att implementera Ponty och säkerställer att du som kund får maximal nytta. 

 • Daniel Ferrero

  Developer

  0704 80 05 13

  Daniel lyssnar in vad våra användare vill ha ut av vårt system och omsätter idéer till praktisk tillämpning. Han har ett stort intresse kring hur människor samverkar med ett systemstöd.

 • Johan Bergström

  Frontendutvecklare

  0735 46 66 97

  Johan har ett helhetsansvar för vår användarupplevelse. Som frontend-utvecklare gör han designidéer till verklighet. Johan pratar gärna om hur saker ser ut eller fungerar.

 • Per Albin Mattsson

  Developer

  0736 52 26 16

  Per Albin ser till att våra roliga idéer blir till snabb, användbar och tillförlitlig mjukvara. Allt från databasstruktur till gränssnittsfrågor, en riktig fullstack-utvecklare! Han hjälper också till att svara på frågor och supportärenden.

   

   

 • Karl Oskar Mattsson

  Advisor

  Karl Oskar ger råd kring utveckling av Pontys produkter. Han gör analyser och utforskar hur våra system används och hjälper till att skissa på hur de kan komma att se ut i framtiden.

 • Fredrik Johnsson

  Advisor

   

  Fredrik bidrar med erfarenheter av storskalig rekrytering i globala tillväxtbolag.

 • Daniel Hallqvist

  Advisor

   

  Daniel bidrar med erfarenheter av entreprenörskap samt över 15 års rekrytering av ledare och specialister.

Vad kul att du vill veta mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.