Clarify stöttar och vägleder både kunder, kandidater och konsulter genom processen och erbjuder en upplevelse som ger förutsättningar för en ”perfect match”.

(Janina, Caroline och Louise Poltoft – Ägare Clarify)

För Janina Poltoft som är delägare och som bland annat arbetar med försäljning på Clarify, är Ponty det ultimata verktyget.

 – Då jag mestadels arbetar i CRM-delen tycker jag att överskådligheten är väldigt bra. Jag kan snabbt skifta mellan prospects, kunder, uppdrag, kandidater och konsulter. Mina “rödingar” hjälper mig ha koll på alla mina ”to dos” som inte går att missa eller glömma 😊. Jag tycker även tagg-funktionen är väldigt bra!

Clarify startades av Louise Poltoft för 9 år sedan i syfte att utveckla ett konsult- och rekryteringsbolag som ligger i framkant inom Interim och Rekryterings/Search tjänster.

– Vi har sedan dag ett strävat efter att erbjuda marknadens främsta processer oavsett om du är kund, kandidat eller konsult, säger Louise.

– Vi på Clarify vill vi bidra till en positiv utveckling av vår bransch och samtidigt vara en arbetsgivare som ger de bästa förutsättningar för dess anställda och ge teamet möjlighet att utvecklas tillsammans inom ett växande bolag. Vi har ju även en historia i branschen som ger oss en till förankring i det vi gör, i och med att pappa Hans Poltoft startade ett av Sveriges första bemanningsbolag på 80-talet. Vi är idag ett familjeföretag då Clarify ägs av oss tre systrar, säger Janina. 

Clarify är specialister på att matcha rätt person till rätt roll och arbetar med konsult- och rekryteringsverksamhet inom Ekonomi och Finansområdet. De är en nära samarbetspartner till sina kunder. 

– Genom vår kompetens och vårt sätt att agera kan vi stötta och hjälpa chefer genom processen att välja in rätt person och kompetens till sin organisation. Vägen dit ska vara en upplevelse i sig, inte bara för våra kunder utan också för kandidater och konsulter. Vi stöttar och vägleder samtliga parter genom processen och erbjuder en upplevelse och process som ger förutsättningar till en ”perfect match”, säger Louise.

Enkel navigering i Ponty

– Ponty är så enkelt att navigera i. Vi kan enkelt följa hela säljcykeln och alla våra aktiviteter samt processer tills kandidaten är på plats hos kunden, säger Louise.

– Och vi har bra koll på alla våra kunder, uppdrag, kandidater och konsulter, säger Janina.

Ponty har ett genuint intresse

– Vi upplever att det finns ett genuint intresse för utveckling av systemet grundat på feedback från oss som kund. Vi tycker att vi alltid blir supertrevligt bemötta och får all hjälp och stöd vi behöver, när vi behöver det. Vi minns särskilt den superintensiva perioden när GDPR skulle träda i kraft, hur vi slet inför det för att säkerställa att vi levde upp till och följde den nya lagen. Tyckte även då att Ponty gav ovärderlig hjälp! Vii tycker både systemet och gänget på Ponty är toppen, säger Janina.

– Vilka skulle ni rekommendera Ponty till? 

– Vi skulle rekommendera Ponty till alla bolag som behöver sätta upp denna typ av system. Både på grund av systemet i sig men också på grund av att Ponty och alla dess medarbetare är otroligt trevliga att arbeta med och ger bra stöd och support. Ponty har alltid varit lyhörda och följt med i utvecklingen! Vi på Clarify känner att vi får vara med och påverka systemet tillsammans med Ponty som ständigt vill optimera och förbättra. 

På så sätt bidrar det även till att utveckla vår affär, säger Louise.